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Gekauft hatte ich die Foie Gras im Alsterhaus in Hamburg.
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Foie Gras d`Oie Entier
| Hersteller | Edouard Artzner |
| Typ | Gänseleberblock |
| Zutaten | Gänseleber (98 %), Kochsalz, Zucker, Gewürze, Antioxidationsmittel: Natriumascorbat, Konservierungsmittel: Nitritpökelsalz |
Die Foie Gras hatte eine feine cremige Textur und ein feines Aroma. Sehr lecker.
Die Champagner
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Champagne Pol Roger - Rose 2012
The Pol Roger Rosé Vintage is based on our Brut Vintage (60% Pinot Noir, 40% Chardonnay) to which we add, before the bottling and second fermentation, approximately 15% of still red wine (Pinot Noir) from the best crus of the Montagne de Reims. Produced only in limited quantities, the Brut Rosé Vintage 2012 is aged 6 years in our cellars before being released onto the market (Zitat Pol Roger)
| Champagnerhaus | Pol Roger | |
| AOC | Champagne | |
| Jahrgang | 2012 | |
| Cuvee | 60 % Pinot Noir 40 % Chardonnay |
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| Typ | Rose | |
| Alkohol | 12,5 % V/V |
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